Project

Θεραπευτήριο Άνω Πετράλωνα

Το εστιατόριο Θεραπευτήριο είναι ένα μαγαζί με μακρά πορεία στην ποιότητα του παραδοσιακού φαγητού,  αλλά έλειπε από τον χώρο η ταυτότητα που θα δημιουργούσε τη σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν.

Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ζεστό περιβάλλον με έμφαση στον φωτισμό και στον συνδυασμό παραδοσιακών υλικών όπως το ξύλο και  πρωτοποριακών αντιστοίχως, τιμώντας έτσι τις δυο εποχές.

 

Το  θέμα που δεσπόζει στον κεντρικό τοίχο του χώρου είναι η γιαγιά του ιδιοκτήτη που μαγειρεύει με φροντίδα και αγάπη ακούραστα όλα αυτά τα χρόνια! 

 

Τα φωτιστικά είναι από πορσελάνη με χειροποίητη ζωγραφική, οι επενδύσεις στους τοίχους από ξύλο με εξειδικευμένη τεχνοτροπία για τον χώρο και η επένδυση στους τοίχους από κορμό δέντρου καθώς και πεπιεσμένη πέτρα με ανάγλυφα σχέδια, που έγιναν ειδικοί χρωματισμοί με αποκλειστικότητα για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Show More

© 2017 by VArchitects. Proudly created by Fashion Marketers