Project

The House Gym Ψυχικό

Το My House training studio είναι ένας μικρός χώρος εκγύμνασης που βρίσκεται στο ισόγειο κατοικίας μέσα σε ένα χώρο που εντάσσεται αρμονικά στο φυσικό περιβάλλον που είναι ένας όμορφος κήπος σε παλαιό κτίσμα.

 

Τα υλικά που επιλέξαμε ήταν η πέτρα, το ξύλο και το γυαλί αφού έπρεπε να σεβαστούμε την ήδη υπάρχουσα αρχιτεκτονική του κτίσματος.

 

Ο χώρος αποτελείται από μια μικρή υποδοχή, που χωριζόταν από  ένα μεγάλο τοίχο ο οποίος  αντικαταστάθηκε από χρωματιστό γυαλί και εκεί βρίσκεται η κεντρική αίθουσα των ομαδικών προγραμμάτων.

 

Η αλλαγή αυτή έκανε τη διάφορα στο χώρο αφού ο επισκέπτης έχει άμεση αίσθηση του χώρου και αυτό κάνει τη διαφοροποίηση αφού πρωτύτερα ήταν κατοικία Προχωρώντας στον διάδρομο βρίσκεται η αίθουσα του personal training, η αίθουσα του cycling και τα αποδυτήρια αντρών γυναικών.

Show More

© 2017 by VArchitects. Proudly created by Fashion Marketers